Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Family holidays in Bélapátfalvai járás

Észak-Magyarország, Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Everything you need for the perfect family vacation in Bélapátfalvai járás! Sights, leisure activities and accommodation for the whole family await you on this page. We've also collected a number of insider tips for families with smaller children. Have fun exploring!
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

Great places to visit with the family in Bélapátfalvai járás

??????
Bed and breakfast · Bükkvidék
Villa Tópart
A Bükk-hegység lábánál, a meseszép Lak-völgyi tó mellett található vendégház ideális szálláshely a természet, a nyugalom, a túrázás és a horgászat kedvelőinek egyaránt. Előtte halad az Országos Kéktúra útvonala.
??????
Bed and breakfast · Bükkvidék
Napra- Forgó Vendégház
Szilvásvárad központjában található a vendégház, rövid sétára a Szalajka-völgytől. A környéken számtalan természeti látnivaló várja a túrázás és a kerékpározás szerelmeseit. A Napra-forgó Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Bed and breakfast · Bükkvidék
Rózsalugas Vendég-és Apartmanház
Szilvásváradon, a Bükk egyik legszebb kirándulóhelyének számító Szalajka-völgy közelében található a vendégház. A Rózsalugas Vendég-és Apartmanház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Guesthouse · Bükkvidék
Kalcit Tourist Motel
A Bükk nyugati kapujában, a Bél-kő lábánál fekvő Bélapátfalván található motel kiváló választás a természetjárók számára. A közeli erdei környezet igazán lenyűgőző, számtalan turistaút csalogat, és a moteltől alig 300 méterre vezet az Országos Kéktúra útvonala.
??????
Hotel · Bükkvidék
Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak****
A Szalajka-völgy bejáratától 5 percnyi sétára található  szálloda  csodás kilátással, nyugodt, családbarát környezetben, wellness-fitness részleggel, squash pályával, játszótérrel, konferencia termekkel, hangulatos étteremmel várja a vendégeket. A Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Holiday flat · Bükkvidék
Erdészeti Apartman
A Szalajka-völgy kapujában helyezkedik el az apartman, ahol 6 fő tud kényelmesen megszállni. A közelben számtalan kijelölt gyalogos és kerékpáros túraútvonal található, az erdei kisvasút megállója alog 200 méterre van. Az Erdészeti Apartman is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Holiday flat · Bükkvidék
2
Fónagy Vendégház
Az Északi-Bükkben fekvő csendes, szép kis falu, Nagyvisnyó szélén található a vendégház, ami kiváló kiindulópontja lehet a környéken tett túráinknak. A Fónagy Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Bicycle Service · Bükkvidék
Kerékpár Pont (Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak)
Szilvásváradon rengeteg kerékpározási lehetőség van, igazi bringás paradicsom. A Szalajka Liget Hotel kedvezményekkel és Kerékpár Pont szolgáltatással várja a TEKA kártya tulajdonosokat.
??????
Bed and breakfast · Bükki Nemzeti Park
Fátyol Vendégház
A Szalajka-völgyben, a Fátyol–vízeséstől kb. 250 méterre szép természeti környezetben található két szintes épületben 9 saját fürdőszobás szoba várja a nyugalomra és feltöltődésre vágyó vendégeit. A 2019-es átalakításánál arra törekedtek, hogy igazi gyermekközpontú szállásként funkcionáljon - így nemcsak családoknak, hanem iskolai csoportoknak is ideális választás. 
??????
Lookout Tower · Bükkvidék
5
Petőfi lookout tower (Bálvány)
The tower sitting at 956 meters near Bánkút is the highest lookout point in Bükk Mountains. The observation deck offers a stunning view to the north both in Hungary and Slovakia. In clear weather each mountain of northern Hungary from east to west is visible.

Great places to visit with the family in the surroundings

Discover more in Bélapátfalvai járás

Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp