Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Dog-friendly holidays in Mátravidék

Észak-Magyarország, Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Travel with your dog: During your stay Mátravidék you’re spoiled for choice. On this page weve put together suggestions for numerous dog-friendly excursions, leisure activities, restaurants and accommodation as well as a couple of other insider tips for dog owners:
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

Dog-friendly hiking in Mátravidék

Guesthouse · Mátravidék
Lajosházi Panzió
Friss levegő, nyugalom és finom ételek várják a vendégeket a Mátra lábánál, Gyöngyössolymoson, az erdőkkel övezett alpesi stílusú vadászházban. A Lajosházi Panzió is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Campsite · Mátravidék
Vár-Camping
A Mátra és a Bükk közötti dombvidéken, közvetlenül a siroki vár lábánál található kemping faházakkal és sátorhellyel nyújt szálláslehetőséget kirándulóknak, túrázóknak, családoknak, nagyobb társaságoknak. A kemping közelében halad  az Országos Kéktúra útvonala.  A Vár-Camping is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Bed and breakfast · Mátravidék
Cicáskacus Vendégház
A népszerű üdülőhelyen Mátrafüreden, több turistaút közelében található a vendégház, ahonnan számos látnivaló és túra könnyen elérhető. A Cicáskacus Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Guesthouse · Mátravidék
Belle-Aire Hegyvidéki Tréning Központ és Panzió
Mátraszentimre tökéletes helyszín, hogy közelebb kerülve a természethez feltöldődjünk szellemileg és fizikailag egyaránt. A korszerűen és igényesen berendezett panzió kiváló hátteret biztosít ehhez. A Belle-Aire Hegyvidéki Tréning Központ és Panzió is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Guesthouse · Mátravidék
Mátra Túraközpont
A Mátra szívében Parádsasváron, a galyatetői túraútvonalon, páratlan környezetben várja a túrázni és feltöltődni vágyókat a Mátra Túraközpont. Kényelmes szálláshely, étterem, söröző, minden, amire a fáradt túrázó vágyik.
Hiking Trail · Mátravidék
Sástó- Füred - Kékes körtúra
recommended route Difficulty easy closed
16.3 km
5:05 h
666 m
665 m
Egy szép szeptemberi napon Sástón parkolás után lesétáltam Füredre a szokásos kis körtúrámat tervezve. Viszont Füreden elbűvölt a szeptemberi jó idő, valamint beugrott, hogy lassan fél éve lakok a közelben és még azóta nem voltam a Kékesen. Úgyhogy majd most.
Hiking Trail · Mátravidék
Sástó - Mátraháza körtúra
recommended route Difficulty moderate
9.2 km
2:36 h
286 m
291 m
Sástó parkoló - sárga kereszt Farkas kútig - sárga kör ütközésig, majd jobbra sárga négyzet - Mátraházáig Mátraháza - sárga háromszög ütközésig - sárga kereszt Sástóig
Hiking Trail · Mátravidék
Apc - Apci tengerszem körút
recommended route Difficulty moderate
4
10.6 km
3:15 h
377 m
377 m
10 kilométeres túra a környék kisebbik hegyén keresztül, visszafelé pedig a pincesor felé a hegy "háta mögött".
Hiking Trail · Mátravidék
Apci tengerszem
Difficulty easy
3.4 km
1:00 h
104 m
104 m
Apci húsüzem melletti földes parkoló ->földút -> Széleskői-tó -> piros + -> földút -> Apci húsüzem
Hiking Trail · Mátravidék
Mátrafüred - Mátraháza - Lajosháza - Mátrafüred
Difficulty easy closed
15.7 km
4:40 h
484 m
484 m
Mátrafüred -> Rákóczi forrás -> Szanatórium -> Mátraháza -> Görgő-bikk -> Kőtenger -> Lajosháza -> Cser-kő bánya -> Mátrafüred
Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp