Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Dog-friendly holidays in Dél-Alföld

Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Travel with your dog: During your stay Dél-Alföld you’re spoiled for choice. On this page weve put together suggestions for numerous dog-friendly excursions, leisure activities, restaurants and accommodation as well as a couple of other insider tips for dog owners:
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

Dog-friendly hiking in Dél-Alföld

??????
Hotel · Duna-Tisza közi síkvidék
Juniperus Park Hotel
A KEFAG zrt. erdészetéhez tartozó hotel Kecskemét kertvárosában, csodás zöldövezetben található. A Juniperus Park Hotel is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Guesthouse · Bácskai-síkvidék
Hajósszentgyörgyi Vendégház
A Gemenc Zrt. legtöbb vadászháza kora tavasztól késő őszig vendégházként működik. A hajósszentgyörgyi lak is ebben az időszakban foglalható, előnye, hogy erdei környezetben, a településektől távol lelhetünk nyugalomra benne. A kényelemre garancia az ellátás, a szállásadó házias ételekről gondoskodik és akár egyéni kívánságokat is teljesít.
??????
Bed and breakfast · Duna menti síkság
Pörbölyi Vendégház
Aki megfordul Gemencen, az biztosan szeretni fogja ezt a vízjárta csodát. Nagyot alkotott itt az uralkodó természeti erő, a Duna, ennek felderítésére pedig az egyik nagyon jó kiindulópont a Pörbölyi Vendégház, a Gemenc Zrt. területén. Egyrészt azért, mert bent van az erdőben, így azonnal indulhatunk is, másrészt mert közel van a még jobb starthelyekhez vezető főúthoz.
Guesthouse · Alsó-Tisza-vidék
Platán Szálláshely
Sándorfalva központjában, az Alföldi Kéktúra útvonala mellett található a kényelmes panzió. Platán Szálláshely  is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Farm · Körös-Maros köze
Anna Vendégház (Gádoros)
A szálláshely Békés megyében egy csendes kis faluban, Gádoroson található. Falusi vendégházba várják pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket. Az Anna Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!  
Campsite · Berettyó-Körös-vidék
Füzesgyarmati Termálkemping
Füzesgyarmat a Berettyó folyótól 4 kilométerre fekszik. A régió legszebb fürdője a Füzesgyarmati Kastélypark Fürdő, az ezzel határos területen fekvő 110 parcellás kempingben nyugodt, csendes környezetben várják a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket. A füzesgyarmati Termálkemping kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!  
??????
Holiday flat · Körös-Maros köze
Alpesi Vendégház
Az Alpesi Vendégház Békés megye második legnagyobb városában, Orosházán található. Nyugodt, csöndes környezetben várják a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket. Az Alpesi Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Hiking Trail · Alsó-Tisza-vidék
Szatymaz - Sándorfalva AK rész-szakasz
8.6 km
2:07 h
8 m
11 m
Alföld Kéktúra  Szatymaz és Sándorfalva közötti rész-szakasz teljesítése.
??????
Hiking Trail · Duna menti síkság
Nagy-pandúr-sziget túra Baja
Difficulty easy
8.5 km
1:50 h
30 m
34 m
Baján a Petőfi-szigetről megközelíthető a Nagy-pandúr-sziget. Kellemes körséta.
??????
Hiking Trail · Bácskai-síkvidék
Bácsszőlős, Dobokai kör
Difficulty moderate
8.9 km
2:12 h
30 m
32 m
A község a déli határ közelében, Bácsalmástól 8 km távolságra fekszik. Talaja egyrészt homokos, szőlőművelésre alkalmas, másrészt fekete földekből áll, melyen mezőgazdasági művelést folytat néhány nagyobb vállalkozó. A település külterületének szépségét a nagy kiterjedésű erdőségek adják, melyek vadászatra, vadgazdálkodásra is alkalmasak.
Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp