Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Accessible holidays in Észak-Alföld

Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Welcome to Észak-Alföld! On this page, well introduce you to accessible accommodation and dining options, including hotels, holiday apartments and restaurants. We also offer the best trails for those with disabilities so that you can discover the regions beauty.
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

Disability access in Észak-Alföld

??????
Hotel · Közép-Tisza-vidék
Tisza Balneum Hotel
A Tiszafüreden, közvetlenül a csodás Tisza-tó partján álló hotel kényeztető szolgáltatásokkal, spa és wellness részleggel várja a vendégeket.  
??????
Bed and breakfast · Berettyó-Körös-vidék
Körösvirág Vendégház
A 10 férőhelyes vendégház a Kis-Sárrét északi részén, a mindössze 450 lakosú csendes kis faluban, Hajdú- Bihar megye legdélebbi településén, Újirázon található. A Körösvirág Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Museum · Nyírség
Kállay-kúria (Kállósemjén)
A Kállósemjénben, a Kállay család egykori birtokközpontjában álló, barokk stílusban épült nemesi udvarház a 2015-ös felújítás óta régi pompájában ragyog; falai között színvonalas kiállítás és egy kávézó is várja a betérőket.
??????
Youth hostel · Közép-Tisza-vidék
Fecskeház Természetiskola és ifjúsági szálló
A Hortobágy falutól mindössze 2 kilométerre található erdei iskola ideális kiindulópontként szolgál a puszta megismeréséhez. Az épület kényelmes, tiszta szobáival, nagy parkjával, az ide szervezhető programokkal több napos tartózkodásra is alkalmas. A Fecskeház ifjúsági szálló is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Holiday flat · Közép-Tisza-vidék
Túrkeve Termál Szálló, Apartman
A Túrkeve Termál- és Élményfürdőben a legkisebbtől az idős korosztályig mindenki megtalálja a kedvére való lehetőségeket. A komplexumhoz többféle szállástípust (kemping faház, apartman, szálló) választhatunk kedvezményes áron.   A Túrkeve Termál Szálló, Apartman is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Nature reserve · Hajdúság
Diószegi Sámuel Botanikus Kert
A Kós Károly Művészeti Szakközépiskola és Kollégium botanikus kertje közvetlenül a debreceni Nagyerdő mellett található. 
??????
Bike rental · Közép-Tisza-vidék
Tisza-tavi Kerékpáros Centrum
A Tiszafüred szélén, a tó partján található kerékpáros centrumnál találkozik a Tisza-tavi 65 km-es körkerékpárút és az EuroVelo11 Tisza-menti nemzetközi kerékpárút. A Tisza-tavi Kerékpáros Centrum is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Health spa · Közép-Tisza-vidék
Túrkeve Termál- és Élményfürdő
Legyen szó akár a termálvíz gyógyító hatásáról, egy élményteli pancsolásról, testi-lelki feltöltődésről vagy sportedzésről, a túrkevei fürdőben biztosan nem fogunk csalódni. A legkisebbtől az idős korosztályig mindenki megtalálja a kedvére való lehetőségeket. A medencék és a wellness részleg mellett sportpályák (tenisz, röplabda, lengőteke, óriás sakk) is várják a mozogni vágyókat. A komplexumhoz többféle szállástípust (kemping faház, apartman, szálló) választhatunk kedvezményes áron.   A Túrkeve Termál- és Élményfürdő is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
??????
Petrol Station · Észak-Alföld
MOL kút (Kisvárda, Attila u.)
A benzinkúton feltöltheted a készleteidet a túra előtt, közben vagy után. 
??????
Petrol Station · Észak-Alföld
MOL kút (Berettyóújfalu, 47.sz.fkl.út)
A benzinkúton feltöltheted a készleteidet a túra előtt, közben vagy után.
Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp