Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language
Sajnos Gárdonyban közvetlenül a strandon keresztül vezet a birngaút

Review

Velencei-tó kerülés kerékpárral

Details

Kovács István

May 08, 2021 · Community
Sajnos a kerékpárút jelentős része közúton van ( a déli part kivételével ). Különösen nagy autós forgalommal Pákozd és Dinnyés között.

2 comments

Attila Nógrádi
May 10, 2021 · Community
Kedves István, lehet, hogy akkor rossz úton mentetek és rossz időpontot fogtatok ki, mert csak Dinnyés és Pákozd között van közútra terelve a tókör, és ott is viszonylag gyér szokott lenni a forgalom.
Antal Eperjesy
June 19, 2021 · Community
Kedves Attila és István! Kb. 35 éve folglalkozom bringás turizmussal és én bizony azt mondom: a rossz megoldások szinte kinyírják a pozitív tartalmakat. 1 (=egy) méternek SEM volna szabad itt "közúton" bonyolódnia, mert ettől kezdve az egész "tókerülés" (főleg 7végi v. nyári csúcsban) nagyon rossz szájízt kap, éppúgy, mint a Balatoni bringakörút gellert-kapásai a nagyszámú vonalvezetési hiba vagy felelőtlen/átgondolatlan/spórolós (lehet választani...) megoldás miatt. Én azt mondom, aki gyerek/ek/kel útra kel, az bizony kifejezetten nagyon figyeljen az eléggé el nem ítélhető és a felnőtt+gyerek biztonságot egyaránt veszélyeztető (ál-) "megoldásokra". A biztonság optimalizálása és a MEGFELELŐ (=biztonságos) bringa-utak megépítése (és nemcsak a "felfestése" + kitáblázása) a szememben etikai kérdés, évtizedek óta rágódom ezen a gombócon. Megoldás: még messze, illetve személyre lebontva a nagyon-nagyon átgondolt és kikorrigált (szelektált) útvonaltervek, főleg gyerekekkel. Attila beszámolóját köszönjük, főleg mert érintette a kritikus pontokat is, ha máshol nem, legalább a képaláírásokban. Ez dícséretes!
Profile picture
My Media
Select video

Recently uploaded

What's your comment?
Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp