Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Galyatető Turistacentrum Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language
The waterfall of Jegenye-völgy (Jegenye Valley) in spring

Question

The waterfall of Jegenye-völgy (Jegenye Valley)

Details

Nikoletta Vizkeleti

September 04, 2020 · Community
Szép estét! Holnap elszeretnénk oda menni.. menyire nehéz megközelíteni 2 gyerekkel?! Nem Balesetveszélyes? Esetleg sok a gyalogolni való út ? És igazából hogyan közelíthető meg ez a csodálatos viz esés Bp -től?! Kérem segítsenek ,hogy el tudjunk oda jutni !

2 replies

Answered by Márk Osváth · September 05, 2020 · Community
Nagyon könnyű megközelíteni. Kocsival a közelben tudsz parkolni és pár száz méter séta csak a fák alatt. Solymár felé mész Budapestről a Hidegkúti úton haladva. A Rózsika úton tudsz parkolni a jobb oldalon.
Answered by Bokorovics Zsolt · September 14, 2020 · Community
Kellemesen sétálható a Rózsika sétány végig, ha le akarsz menni a folyóhoz a vízesés tövébe ott lehet gubanc, mert nincs lépcső a sétány és a folyó közvetlen partja között, mi is ágakba kapaszkodtunk leereszkedéskor. Mi vonattal mentünk a Nyugatiból, a solymári állomásról kb negyed óra a Petneházy lovaspark (ott is szoktak autóval parkolni, bár nem tudom szabad-e), és onnan mentünk be egy lezárt sorompón keresztül.
Profile picture
Media
Select video

Recently uploaded

What's your answer?
Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp