Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Review

Őriszentpéter – Zalalövő (DDK-03)

Details
December 08, 2019 · Community
Nagyon szép ez a szakasz is, azonban érdemes figyelni a Pusztaszentpéter bélyegzőhelynél. Az Oszkár tanya 5-600 méterre, távol a túraútvonaltól van, ráadásul egy méhekkel teli szakaszon is át kell haladni a házig. Jó túrázást! :)

1 comment

Csaba Hegedűs
July 06, 2020 · Community
Nagyon szép szakasz. A szakasz nagyrészén a jelzések frissen vannak festve és jól követhetőek. Na igen, Pusztaszentpéter...oda kell figyelni ezen a részen. Szerintem egy kicsit "bugyután" van megoldva a bélyegzőhöz való kitérő. Ráadásul az elején van egymástól kb. 10 méterre lévő fa, ahol egymással szembe mutatnak a pecsét jelek. Amíg Zalalövőre nem értünk azt gondoltam, hogy ez a DDK egyik "legértelmetlenebb" bélyegzőhelye. Ha valaki áthalad Zalalövőn, kb. 3 km kitérőt kell tennie a pecsétért semmitmondó részen. A kettő összesen több mint 4 km. A távolsággal semmi bajom, csak szerintem nem sok értelme van. Számtalan biztonságos hely lenne közvetlenül az útvonal mellett is a bélyegzőhelyeknek. De ez csak a személyes véleményem. A táj és az útvonal gyönyörű!
Profile picture
My Media
Select video

Recently uploaded

What's your comment?
Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp