Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Galyatető Turistacentrum Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language
A pannonhalmai lombkorona tanösvény a Boldog Mór-kilátóból

Question

Boldog Mór-kilátó és lombkorona tanösvény (Pannonhalma)

Details

lászló radványi

March 26, 2021 · Community
Sziasztok! Pannonhalma környékén, milyen könyebb túra útvonalat, várromot tudnátok ajánlani? Üdv Laci

5 replies

Answer by Ibolya Veres · March 26, 2021 · Community
Szia! Ez egy igen jó kérdés, amire én is szeretném tudni a választ. Várromot ne remélj, sztem abba már belefutottunk volna. (2 éve költöztünk a közelbe) Tényőnél az Árpád kút környéke szép, de ott is csak ládászni voltunk.
Answer by lászló radványi · March 26, 2021 · Community
Van hozzá útvonalatok? Szívesen megnéznénk.
Kedves Laci! Túrakereséshez ajánlom ezt az oldalunkat, ahol a térképen a kívánt részre lehet zoomolni: https://www.termeszetjaro.hu/hu/tours/?cat=22729870#cat=Gyalogt%C3%BAra&filter=r-fullyTranslatedLangus-,sb-sortedBy-0&ov=hiking Ugyanakkor Pannonhalma közvetlen környékén (még) nem tudunk kész túrát ajánlani. Ha egy kicsit messzebb is lehet, akkor viszont nagyon ajánlom Fenyőfő környékét, ahol egy ősfenyvesben lehet kirándulni. Ehhez van is egy túraajánlatunk: https://www.termeszetjaro.hu/hu/tours/?cat=22729870#cat=Gyalogt%C3%BAra&filter=r-fullyTranslatedLangus-,sb-sortedBy-0&ov=hiking Látnivalókat ezen az oldalunkon lehet böngészni: https://www.termeszetjaro.hu/hu/pois/?#filter=b-destination-0,r-fullyTranslatedLangus-,sb-sortedBy-0 Várromról mi sem tudunk a környéken, legközelebb talán a Bakonyban van (pl. Csesznek vára). Üdv, Zsuzsa
Answer by Ibolya Veres · April 30, 2021 · Community
http://www.termeszetjaro.hu/s/euUHk Hatostölgynél is van útvonal, láda, lájtos helyszín. Igaz épp a másik oldalról, de azért még nincs olyan messze.
Answer by Ibolya Veres · April 30, 2021 · Community
https://www.termeszetjaro.hu/hu/tour/gyalogtura/kajarpec-var/123399090/ Ezt még nem jártuk be. A "vár"-nak nézzetek utána, nehogy csalódás érjen. :)
Profile picture
Media
Select video

Recently uploaded

What's your answer?
Logo emmi Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp