Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Bicycle rides in Pápai járás

Közép-Dunántúl, Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
For those who enjoy an active vacation, we have lots of suggestions in Pápai járás. Use our Travel Guide as a source of inspiration for planning your next adventure and browse through descriptions and route details of the most beautiful bike rides.
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

The 10 Most Beautiful bike rides in Pápai járás

Pénzesgyőr
Bicycle Rides · Bakonyvidék
Termáltúra, Székesfehérvár - Pápa
recommended route Difficulty difficult Stage 13
104.7 km
7:45 h
824 m
804 m
Az Árpád fürdőt és a Várkertfürdőt összekötő biciklitúra. A termáltúra olyan túra ami termál vagy gyógyfürdővel rendelkező településeket összeköt.
Ilyesmire készüljünk a Cuha gázlóinál!
Bicycle Rides · Északi-Bakony
Erdőmélyi bringatúra az Öreg-Bakonyban
recommended route Difficulty difficult
1
55.3 km
5:30 h
563 m
563 m
A zömében csendes erdei kerékpárutakon haladó, veszélyes emelkedőket meglepő módon alig tartalmazó körtúra az országszerte erdőiről híres, legendás Öreg-Bakony kerékpárral is megközelíthető legfontosabb látnivalóit fűzi fel, mint az ősfenyves, a kőgörgeteges hegyoldalak, bükkösök, ősi barlangszájak, a híres Hubertlaki-tó, a pompás hegyi rétek, valamint az egyik legszebb és az egyik legismeretlenebb bakonyi völgyszoros.
Small Village - Nemeskocs
Bicycle Rides · Kemeneshát
Termáltúra, Pápa - Celldömölk
recommended route Difficulty moderate Stage 14
47.9 km
3:15 h
37 m
44 m
A Várkertfürdőt és a Vulkán Gyógyfürdőt összekötő biciklitúra. Egy termáltúra során két fürdő között, vidéki környezetben kerekezhetünk.
Bicycle Rides · Oststeiermark
Tour de Raab (Teil 2) - 09.05.2017
recommended route Difficulty moderate
463.8 km
31:30 h
1,610 m
1,849 m
Das im März begonnene Projekt, von der Quelle der Raab bis zur Donau, konnte somit abgeschlossen werden. In 3 Tagen von Passail, im Almenland bis nach Györ in Ungran.  Mein Rückweg brachte mich wieder von Györ über Oberpullendorf zurück nach Neustift an der Lafnitz.  Diese 5 Tage waren eine sehr abwechslungsreiche Tour, von Sonne, Regen und Gegenwind, alles war vorhanden. 
Bicycle Rides · Bakonyvidék
Ráktanya 50 kerékpáros teljesítménytúra
50.9 km
4:15 h
941 m
935 m
Ráktanya 50 kerékpáros teljesítménytúra tervezett útvonala, amely a Magas-Bakony a Hajag-hegy csodaszép vidékét járja be.
Bicycle Rides · Bakonyvidék
2. nap Zirc - Győr 66 km
Difficulty moderate
65.7 km
4:25 h
247 m
533 m
Letekerve az OKKT VI. szakaszából egy etap. Zirc, Csesznek, Gic, Sokorópátka, Győr. Táv 69 km. Zirctől elég sokáig bicajút visz, de miután elfogy,ki kell menni a 82es útra. Az meg jó forgalmas,mindenféle sofőrrel. Csesznek felé letérve egy jó kis 10%-os lejtőn hasíthatunk. A vár a múzeumi hézfő miatt zárva volt,vele együtt minden vendéglátó egység is. Bakonyszenkirály után Bszentlászló,Gic. Innen Sokorópátkáig egy jópofa 7 km- es emelkedő,ami inkább a hossza miatt "érdekes". Utána már gyorsan Ménfőcsanak, Győrben végig bicajút a szállásig (Bartók Béla úton).Mai nap is letekerve az OKKT VI. szakaszából. Zirc, Csesznek, Gic, Sokorópátka, Győr. Táv 69 km. Zirctől elég sokáig bicajút visz, de miután elfogy,ki kell menni a 82es útra. Az meg jó forgalmas,mindenféle sofőrrel. Csesznek felé letérve egy jó kis 10%-os lejtőn hasíthatunk. A vár a múzeumi hézfő miatt zárva volt,vele együtt minden vendéglátó egység is. Bakonyszenkirály után Bszentlászló,Gic. Innen Sokorópátkáig egy jópofa 7 km- es emelkedő,ami inkább a hossza miatt "érdekes". Utána már gyorsan Ménfőcsanak, Győrben végig bicajút a szállásig (Bartók Béla úton).
Bicycle Rides · Bakonyvidék
Ráktanya 30
30.1 km
7:30 h
581 m
566 m
A Ráktanya 30 kerékpáros teljesítménytúrát az erdei utak, ösvények szerelmeseinek ajánljuk.
Bicycle Rides · Bakonyvidék
Ráktanya 60
60.6 km
5:30 h
1,092 m
1,106 m
A Ráktanya 60 kerékpártúra Ráktanyáról indulva a Hajagok vidékét, Herendet, Csehbányát, a Farkasgyepüi pisztrángos tavat, a bakonyi "Gyilkos-tavat és Bakonybél környékét járja be.
Bicycle Rides · Bakonyvidék
Túratervezés ekkor: 2021. aug. 20. 13:37:24
69.6 km
5:10 h
533 m
725 m
Zirc-Csót-Veszprémvarsány
Bicycle Rides · Bakonyvidék
Magas-Bakony 70
69.7 km
6:25 h
1,274 m
1,270 m
A Magas-Bakony 70 kerékpáros teljesítménytúra a Magas-Bakony csodaszép részét érinti, három csodaszép szurdokvölgyben gyönyörködhetnek útközben a kerékpárosok. A méltán híres Cuha-szurdok mellett a Hódos-ér szurdokán, és a Száraz Gerence völgyén is áttekernek majd a túrázók.A júliusi hétvége mindkét napjára kínálunk túrát Ráktányaról, amelyek között akár haza sem kell menni, hiszen szállás is igénybe vehető a helyszínen!
Weren't able to find what you were looking for?

Discover many more routes in the Route Finder

Open the Route Finder

Try planning your own routes

Open the Route Planner
Customize your search!

Reviews

  1
Erdőmélyi bringatúra az Öreg-Bakonyban by Izabella
July 02, 2022 · Community
Csodás bringatúra! Mi trekking kerékpárral voltunk, jól bírtàk a járgányok, de outinak nem tenne jót. A táj, az erdő fantasztikus!
Show more
When did you do this route? July 02, 2022

Similar activities in Pápai járás

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp