Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Accommodations in Szentendrei járás

Közép-Magyarország, Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Find the best places to stay during your next vacation in Szentendrei járás! Whether alone, as a couple or with the whole family, our Travel Guide helps you find you the most comfortable accommodation that you can book, such as Accommodation, for example.
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

The 10 Most Beautiful Accommodation in Szentendrei járás

Hotel · Visegrádi-hegység
Patak Park Hotel
A Dunakanyar egyik legszebb részén, az erdővel szegélyezett Apátkúti-patak partján található 3 csillagos hotel Visegrád egyetlen felnőttbarát szállodája. A szálláshelytől szinte csak karnyújtásnyira az erdő, Visegrád történelmi látnivalói, és számtalan túraútvonal, valamint sportolási lehetőség. A Patak Park Hotel is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Duna-parti Apartmanház
Holiday flat · Duna menti síkság
Duna-parti Apartmanház
A Szentendre és Leányfalu határán, közvetlenül a Duna-parton elhelyezkedő csendes apartmanház a nyugalomra vágyók és az aktív kikapcsolódást kedvelők számára egyaránt kitűnő választás. A közelben számtalan látnivaló és programlehetőség elérhető.
Bed and breakfast · Visegrádi-hegység
ALMA-FA-HÁZ Vendégház, Dobogókő
A közel 100 éves, eredeti anyagokból, kézműves technológiákkal épült vendégház kiváló választás azok számára, akik szeretik a csendet, a természet  közelségét. A környezetbe illeszkedő ALMA-FA-HÁZ eredeti hangulatával maradandó élményt nyújt a vendégei számára.
A Zsigmond turistaszálló
Youth hostel · Duna menti síkság
Zsigmond turistaszálló
A leányfalui strandtól és a központból 10 perc sétával elérhető, osztálykirándulásokhoz is alkalmas ifjúsági szállást csak csoportok vehetik igénybe.
A Lehár turistaszálló
Youth hostel · Duna menti síkság
Lehár turistaszálló
A Lehár Ifjúsági Szállót a Duna közvetlen közelében, Tahitótfaluban, a Kisoroszi-szigeten találjátok.
Holiday flat · Dunazug-hegyvidék
Csobánka Vendégház
Csobánka és környéke minden évszakban számtalan természeti látnivalót és túralehetőséget tartogat, akár kerékpárral, akár bakancsosan vágnánk neki. A táj felfedezéséhez ideális kiindulási célpont a 2022-ben felújított Csobánka Vendégház. A szálláshely közelében halad az Országos Kéktúra útvonala.
Hotel · Duna menti síkság
Rosinante Stílusos Vidéki Fogadó***
A festői Szentendrei-sziget szívében található fogadó tökéletes és különleges helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz, egy álomszép esküvőhöz vagy egy felejthetetlen rendezvényhez. A Rosinante Stílusos Vidéki Fogadó is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Madas László Erdészeti Erdei Iskola környezete
Youth hostel · Visegrádi-hegység
Madas László Erdészeti Erdei Iskola
A Madas László Erdészeti Erdei Iskola Visegrádon, a Dunakanyar egyik legszebb részén található. 12 személyes faházai családok, felnőtt csoportok, túrázók részére egyaránt remek szálláshelyek. A 10 házban összesen 120 fő elszállásolására van lehetőség. Közvetlenül a Nagyvillám Sípálya mellett találhatók, ezért síszezonban a fűthető faházak pályaszállásként is igénybe vehetők. A tábor központja az 1988-ban Makovecz Imre tervei alapján épült Erdei Művelődés Háza. Itt is kedvezményekkel várják a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Sebestyén turistaszálló
Youth hostel · Börzsönyvidék
Sebestyén turistaszálló
A Dunabogdány szélén lévő, 2011-ben megnyitott ifjúsági szállásról könnyen megközelíthetőek a Dunakanyar és a Visegrádi-hegység látnivalói.
Campsite · Visegrádi-hegység
Dobogókő Jurtaszállás
A Dobogókőn található Jurtaszállás természetközeli, hagyományőrző, kényelmes szálláshely. Családok és baráti társaságok számára egyaránt ideális. Előtte halad az Országos Kéktúra útvonala.
Weren't able to find what you were looking for?

Find other accommodation

Search

Accommodation in neighbour regions

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp