Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Choose a language

Accommodations in Mecsek és Tolna-Baranyai-dombvidék

Dél-Dunántúl, Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Find the best places to stay during your next vacation in Mecsek vidéke! Whether alone, as a couple or with the whole family, our Travel Guide helps you find you the most comfortable accommodation that you can book, such as Accommodation, for example.
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

The 10 Most Beautiful Accommodation in Mecsek vidéke

Guesthouse · Mecsek vidéke
Koller Panzió
Kellemes pihenést, finom ételeket nyújt számotokra a Koller Panzió és Étterem Bonyhádon. A Koller Panzió és Étterem is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Zengőlak Vendégház
Bed and breakfast · Mecsek vidéke
Zengőlak Vendégház
A Zengő lábánál, festői környezetben, a  Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzetben található a vendégház, amely számtalan túra kiindulópontja lehet. A Zengőlak Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Youth hostel · Mecsek vidéke
Ciszterci Szálláshely és Látogatóközpont Pécs
A város egyik legjobb helyén, Pécs belvárosában, a Pécsi Székesegyház szomszédságában található a Ciszterci rend által működtetett szálláshely, amely olcsó, kényelmes szálláslehetőséget biztosít.
Youth hostel · Mecsek vidéke
Kikerics Erdészeti Erdei Iskola Ifjúsági Szállása, Sasrét
Kaposvár és Szigetvár között "félúton", a lágyan hullámzó, erdőborította zselici dombok között, az almamelléki kisvasút végállomásánál találjátok az ifjúsági tábort. A faházak csak csoportos foglalással vehetők igénybe (min. 6 fő, max. 42 fő). A Sasrét Ifjúsági Szállás is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Bed and breakfast · Mecsek vidéke
Vackor Vendégház (Hosszúhetény)
A Pécstől 20 kilométerre, a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzetben található vendégház akár nagyobb baráti társaságok számára is alkalmas szálláshely. Csendes, nyugodt helyen található. A Vackor Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Mókus Suli Erdészeti Erdei Iskola
Youth hostel · Mecsek
Mókus Suli Erdészeti Erdei Iskola és Erdő Háza, Bakonya
A Sás-völgyben fekvő, Hetvehely felől megközelíthető, 34 férőhelyes kulcsosház erdei iskolák ideális helyszíne.
Farm · Mecsek vidéke
Beppe Vendégház
Tökéletes helyszín a kikapcsolódásra Abaliget, amely számtalan látnivalót és programlehetőséget kínál. Itt találjátok a vendégházat, ahol nyugodt körülmények között pihenhettek. A Beppe Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Bed and breakfast · Mecsek vidéke
Magyarlukafa Vendégház
A szálláshely a Zselici Tájvédelmi Körzetben található egyutcás kis településen, Magyarlukafán található. A 2019-ben felújított és jól felszerelt vendégház kiváló kiindulópontja a Zselic erdőkkel borított lankáin tett túráknak. Megismerkedhetünk a környék gazdag élővilágával és élvezhetjük a fényszennyezettségtől mentes éjszakákat. A Magyarlukafa Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Bed and breakfast · Mecsek vidéke
Hétszilvafás Vendégház
Szálka, ez a szekszárdi borvidék szomszédságában megbújó, dombokkal, erdőkkel ölelt festői kis falu csendes, nyugodt környezete feltöltődésre és aktív pihenésre is tökéletes helyszín. A Hétszilvafás Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Guesthouse · Mecsek vidéke
Trófea Étterem és Szállás
A híres vidéki vendégszeretetet élhetjük át a Trófeában annak minden bájával és szépségével együtt, ahol kényelemes szobákkal, barátságos környezettel és a tiszta szálkai levegővel várjnak. A szálláshely mellett halad a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra útvonala. A Trófea Étterem és Szállás is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Weren't able to find what you were looking for?

Find other accommodation

Search

More Accommodation in the region

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp