Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Try Pro for free
Choose a language

Accessible holidays in Észak-Magyarország

Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Welcome to Észak-Magyarország! On this page, we'll introduce you to accessible accommodation and dining options, including hotels, holiday apartments and restaurants. We also offer the best trails for those with disabilities so that you can discover the regions beauty.
  • My Map
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

Accessibility in Észak-Magyarország

A Sás-tó hídjai is jól járhatóak kerekesszékkel
Hiking Trail · Mátravidék
Kerekesszékkel a Sástói tanösvényen
recommended route Difficulty moderate
1
3 km
2:30 h
55 m
55 m
A Mátra egyik különlegességéhez, az ország legmagasabban fekvő természetes tavához látogatunk, amely kerekesszékkel is bejárható.
A Bükk-fennsík minden évszakban gyönyörű, de ősszel különösen szép
Hiking Trail · Bükkvidék
Akadálymentes kirándulás a fenséges Bükk-fennsíkon
recommended route Difficulty moderate
7.5 km
2:30 h
209 m
209 m
Magyarország településektől távol eső szegletében, a Bükk-fennsík kiterjedt erdőségeinek zavartalan természetességében egy lenyűgöző túraút várja az akadálymentesen kirándulni vágyókat.
Először délről kerüljük a Nőtincsi-tavat
Hiking Trail · Nógrádi-medence
Kerekesszékkel a Nőtincsi-tó körül
recommended route Difficulty moderate
1
5.5 km
4:00 h
57 m
57 m
A Börzsöny és a Cserhát határán, békés, turisták által kevésbé látogatott lankák közt megbújva terül el a festői szépségű Nőtincsi-tó, amelyet kerekesszékkel fedezünk föl.
A tó mentén kifejezetten kerekesszékeseknek fenntartott horgászhelyeket is találunk
Hiking Trail · Bükkalja
Az Egerszalóki-tó körül kerekesszékkel
recommended route Difficulty moderate
6.9 km
3:00 h
71 m
71 m
A mesterségesen létrehozott tavat elsősorban horgászok keresik fel, de száraz időben kerekesszékkel is körbe tudjuk kirándulni ezt a csodálatos környezetben fekvő, hatalmas vízfelületet.
Hangulatos szurdok a visszaúton
Hiking Trail · Bükkalja
Kalandos körtúra a Bükkalján
recommended route Difficulty difficult
8.8 km
4:00 h
170 m
170 m
Cserépfaluból indulva egy merész fizikai kihívásokkal, de akadálymentesen is járható erdei körtúrán fedezzük fel Észak-Magyarország e rejtett gyöngyszemét és a körülötte elterülő természetes tölgyest.
A Nagy-tónál a Szalajka-völgyben
Hiking Trail · Bükk-hegység
Akadálymentes kirándulás a Szalajka-völgyben
recommended route Difficulty moderate
8 km
4:00 h
200 m
200 m
Hazánk egyik legnépszerűbb kirándulóhelyét, a Szalajka-völgyet kerekesszékkel járjuk végig, miközben útba ejtjük a pisztrángtelepeket, a gyönyörű tavakat, a Gloriette-tisztást és persze a lenyűgöző Fátyol-vízesést is. 
Holiday flat · Észak-Alföldi-hordalékkúpsíkság
Pandora Zsóry Apartmanok
Mezőkövesden a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő területén, elkerített helyen várja kikapcsolódni és gyógyulni vágyó vendégeit a Pandora Zsóry Apartmanok. A Pandora Zsóry Apartmanok is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Farm · Nógrádi-medence
Szent Borbála Vendégház
A Rétság és Balassagyarmat között szinte félúton, a Börzsöny lábánál található vendégház a csendes, nyugodt falusi környezetet kereső családok, baráti társaságok, vagy akár csoportok számára kiváló szálláshely lehet. A Szent Borbála Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Farm · Sajó-Hernád-medence
Mézes Vendégház és Apiterápiás Központ
A Vizsolyban található szálláshely nem csak remek kiindulópon a környék felfedezéséhez, de egyben apiterápiás köpont is, ahol a méhek által előállított anyagok felhasználásával gyógyulhatunk. Mézes Vendégház és Apiterápiás Központ is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Castellum Hotel Hollókő****
Hotel · Cserhátvidék
Castellum Hotel Hollókő****
A hotel mesés panorámával, exkluzív kényelemmel, wellness részleggel és kényeztető szolgáltatásokkal várja a Hollókőn szállást kereső vendégeket.

Find Accessibility in neighboring regions

THE way to start your next outdoor experience!

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp