Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Try Pro for free
Choose a language

Accessible holidays in Dél-Dunántúl

Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Welcome to Dél-Dunántúl! On this page, we'll introduce you to accessible accommodation and dining options, including hotels, holiday apartments and restaurants. We also offer the best trails for those with disabilities so that you can discover the regions beauty.
  • My Map
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

Accessibility in Dél-Dunántúl

Guesthouse · Mecsek vidéke
Koller Panzió
Kellemes pihenést, finom ételeket nyújt számotokra a Koller Panzió és Étterem Bonyhádon. A Koller Panzió és Étterem is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Youth hostel · Mecsek vidéke
Ciszterci Szálláshely és Látogatóközpont Pécs
A város egyik legjobb helyén, Pécs belvárosában, a Pécsi Székesegyház szomszédságában található a Ciszterci rend által működtetett szálláshely, amely olcsó, kényelmes szálláslehetőséget biztosít.
Mókus Suli Erdészeti Erdei Iskola
Youth hostel · Mecsek
Mókus Suli Erdészeti Erdei Iskola és Erdő Háza, Bakonya
A Sás-völgyben fekvő, Hetvehely felől megközelíthető, 34 férőhelyes kulcsosház erdei iskolák ideális helyszíne.
Farm · Mecsek vidéke
Beppe Vendégház
Tökéletes helyszín a kikapcsolódásra Abaliget, amely számtalan látnivalót és programlehetőséget kínál. Itt találjátok a vendégházat, ahol nyugodt körülmények között pihenhettek. A Beppe Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A somogyvári bencés apátság romjai a kilátóból
Historical Site · Somogyvári Kupavár-hegy természetvédelmi terület
Szent László Nemzeti Emlékhely (somogyvári bencés apátság romjai)
Az 1091-ben alapított bencés monostor a középkori Magyarország egyik legtekintélyesebb vallási és kulturális központja volt. A sokáig elfeledett épületegyüttes feltárt és részben rekonstruált romjait ma teljes egészében bejárhatjuk, a modern látogatóközpontban pedig feltárul az alapító Szent László élete és a monostor története.
A villánykövesdi pincesor
Architecture · Villányi-hegység
Villánykövesdi pincesor
A Villányi borvidék egyik leghangulatosabb pincesora a villánykövesdi. Sétáljunk, kóstoljunk, kérdezkedjünk be a pincékbe, ismerkedjünk a borkészítéssel és a helyi borokkal!
Az Erdészeti Erdei Iskola (Somogyszob)
Youth hostel · Belső-Somogy
Erdészeti Erdei Iskola (Somogyszob)
A Nagyatádtól 7 km-re, Somogyszobon található erdei iskola szeretettel várja a kirándulni, kikapcsolódni vágyókat: turistákat, párokat, családokat, csoportokat, akár egy napra, akár hosszabb időre.
Harkány
Health spa · Dráva menti síkság
Harkányfürdő
Harkány gyógyfürdője
Az Annafürdői Vendégház
Bed and breakfast · Mecsek vidéke
Annafürdői Vendégház
Lengyel község szélén Annafürdőn, csodás erdei környezetben vár titeket a Turisztikai és Természetismereti Központ, ahol a számtalan szabadtéri programlehetőség mellett még szállást is találhattok. Az Annafürdői Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Restaurant · Mecsek vidéke
Koller Étterem
Kellemes pihenést, finom ételeket nyújt számotokra a Koller Panzió és Étterem Bonyhádon. A Koller Panzió és Étterem is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!

Find Accessibility in neighboring regions

More Accessibility in the region

Discover more in Dél-Dunántúl

THE way to start your next outdoor experience!

Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp