Magyar Természetjáró Szövetség weboldalai MTSZ MTSZ térképportál Turista Magazin TuristaShop TEKA-kártya Kéktúra Gerecse50 A kéktúrázás napja
Sprache auswählen

A Természetjáró Kártya oldala

Természetjáró Kártya (TEKA)

A Magyar Természetjáró Szövetség által kibocsátott TEKA-kártyával országszerte kedvezménnyel vásárolhatsz és vehetsz igénybe – a természetjáráshoz is kapcsolódó – szolgáltatásokat. Legyen az szállás, utazás, vendéglátás, belépők, élményprogramok, üzletek – csak mutasd fel a kártyád partnereinknél, és használd ki az általuk nyújtott kedvezményeket! Ha pedig kerékpárral járod az országot, keresd a TEKA Kerékpár Pontokat, ahol ingyenes műszaki elsősegélycsomagokat helyeztünk el.


Az összes TEKA-elfogadóhely egy térképen

Legyen szó szálláshelyről, étteremről, belépőkről vagy utazásról, térképünkön az összes, kedvezményt kíváló szolgáltatót megtalálod! A térképre közelítve megkeresheted az úticélodnak megfelelő környéket, és feltérképezheted, hol veheted igénybe a TEKA-kártyát. A bal felső sarokban található Szűrő segítségével szállás, vendéglátás, belépő, üzletek, közlekedés és egyéb kategóriákra is szűkítheted a keresést. Jó böngészést!

Hogyan juthatok a TEKA-kártyához?

A TEKA-kártyát bárki megvásárolhatja, érvényességi ideje a tetszőlegesen megválasztott induló hónaptól kezdődően 13 hónap. Érvényes MTSZ tagszervezeti tagsággal rendelkező egyesületi tagok részére kedvezményes árú TEKA-kártya az egyesületi vezetőn keresztül igényelhető. A Turistashop oldalon történő online vásárláshoz az egyedi kuponkód megadása szükséges, amelyet az adott tagszervezet vezetőjétől lehet megigényelni.

A TEKA-kártya éves díja 4900 Ft, kedvezménnyel 1500 Ft.


Gyakran Ismételt Kérdések a TEKA-ról

Mi az a TEKA, hogyan vehetem igénybe, mennyibe kerül, meddig érvényes,  mi történik, ha elveszett vagy az adataim megváltoztak - mindenre választ találsz a GYIK-ban!

A kedvezmény mértékétől függően különböző csomagokat ajánl a Magyar Természetjáró Szövetség a csatlakozni kívánó szolgáltatóknak. A TEKA kedvezményrendszerébe várjuk szálláshelyek (kemping, panzió, szálloda, turistaház, vadászház stb.), éttermek, kulturális és egyéb intézmények csatlakozását az ország bármely területéről. A belépés térítésmentes, feltétele a partneri regisztrációs adatlap kitöltése, aláírása és visszaküldése.

KAPCSOLAT

A Természetjáró Kedvezménykártya kibocsátója a Magyar Természetjáró Szövetség.

Személyes ügyfélszolgálatunkat a járványhelyzet miatt továbbra is zárva tartjuk!

  • Postacím: Magyar Természetjáró Szövetség, 1244 Budapest, Pf. 846
  • Telefon: +36 1 332 7177 (hétköznapokon)
  • E-mail: kartya@termeszetjaro.hu
Verantwortlich für diesen Inhalt
Magyar Természetjáró Szövetség  Verifizierter Partner  Explorers Choice 

Bewertungen

Verfasse die erste Bewertung

Gib die erste Bewertung ab und hilf damit anderen.

Eigene Bewertung abgeben
Logo hm Logo agrar Logo bethlen Logo mol Logo otp